Menu Sluiten

Oplossingen Fietsen In Limburg

Het idee achter Mezzo Hotel & Business is het zakelijke leven uit de regio onder één dak brengen: hotelovernachtingen, kleine kantoorruimtes en vergaderingen

Sleep, Work , Meet (& Cycle)

Het idee achter Mezzo Hotel & Business is het zakelijke leven uit de regio onder één dak brengen: hotelovernachtingen, kleine kantoorruimtes en vergaderingen.  Het concept wordt vervolledigd door een zakelijk restaurant. Mezzo Hotel & Business is dus hoofdzakelijk zakelijk georiënteerd en werkt met vaste prijzen en steeds in een all-in formule; dus zonder aanrekening van extra”s. Ook toeristen geïnteresseerd in het mooie Beringen en omgeving, of interesse in het nabijgelegen fietsroutenetwerk zijn zeker welkom.

De naam Mezzo is geleend uit de Italiaanse taal waarbij het verwijst naar het midden of het centrale.  Mezzo Hotel & Business wil de centrale plaats zijn waar bedrijven elkaar ontmoeten.  Het centraal gelegen atrium vormt het kloppende hart tussen de hotelvleugel en de bedrijfsvleugel.

Fietsen in Limburg met overnachting

Fietsen door de prachtige landschappen van Limburg is een bijzondere ervaring, en een overnachting in ons fietshotel maakt het nog completer. Bij ons kunt u de nacht doorbrengen in stijl en comfort, na een dag vol belevenissen en uitdagingen op de fiets.

Ons hotel in Limburg biedt fietsers de perfecte combinatie van comfort, avontuur en ontspanning. U kunt de dag doorbrengen op uw fiets, onderweg genieten van de prachtige natuur en uw avontuur beleven, en “s avonds terugkeren naar uw comfortabele en stijlvolle accommodatie. Hierdoor heeft u niet alleen de mogelijkheid om te ontspannen, maar ook om uw fietstocht de volgende dag volledig uitgerust te vervolgen.

36403393640339

More info

tags: Bedrijven Fietsen In Limburg – Business Hotel – Conferentiezalen – Diensten Fietsen In Limburg – Fietsen In Limburg – 

Wenst u meer info over oplossingen fietsen in limburg kijk dan vlug op https://www.mezzo.eu/ | Oplossingen Fietsen In Limburg

Hotels | 

Op zoek naar een manier om meer te bewegen tijdens het reizen? Dan is fietsen in Limburg de ideale keuze. Het is een prachtige bestemming met veel cultuur en natuur, maar ook met verschillende hotels waar je comfortabel kunt verblijven. Mezzo Hotel en Business is zo´n plek. Het bedrijf biedt gasten een uitstekende service met hotelkamers, kleine kantoorruimtes en vergaderzalen waar je kunt slapen, werken, ontmoeten en – vooral – fietsen. U kunt genieten van de heerlijke omgeving, terwijl uw conditie verbeterd dankzij de avontuurlijke activiteiten die u kunt ondernemen. Neem bijvoorbeeld de fietspaden die langs het mooie landschap lopen, of kies voor e

Fietsen in Limburg is een favoriete bestemming voor veel Nederlanders. De provincie heeft vele prachtige routes, van korte wegen naar lange afstandsritten, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een fijne manier om de omgeving te verkennen.

Mezzo Hotel en Business biedt de perfecte uitvalsbasis voor wie Limburg wil ontdekken op de fiets. Het hotel en business center bevindt zich in het hartje van Limburg, dicht bij de steden Hasselt, Genk en Maastricht. De faciliteiten omvatten behalve kamers ook kleine kantoorruimtes en vergaderzalen.

Het idee achter Mezzo Hotel en Business is zakelijke reizigers en avonturiers uit de regio te verwelkomen. Het hotel biedt luxueuze accommodatie, wat perfect

Limburg is een geweldige provincie in Nederland. Het gebied wordt gezien als een paradijs voor fietsliefhebbers. Hotel enamp; Business heeft een perfecte locatie in de streek om fietsliefhebbers te verwelkomen. Hier kunnen gasten genieten van rust, werken, ontmoeten en natuurlijk lekker fietsen.

Hotel enamp; Business biedt prachtige accommodatie aan aan mensen die op zoek zijn naar een authentieke Limburgse ervaring. Vanuit het hotel heb je toegang tot alle bezienswaardigheden van de provincie. En met de vele pittoreske paden is het een waar fietsparadijs. Of je nu alleen of met vrienden bent, er is altijd iets te ontdekken.

Als je ruimte nodig hebt voor een ver


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Oplossingen fietsen in limburg

!–StopPubText–>.